Hesabım
    The Walking Dead’in Mobil Oyunundan İlk Fragman!

    The Walking Dead, Pokémon Go benzeri bir oyunun hazırlığında...

    The Walking Dead, oyunu ile bu kez cep telefonlarını ele geçirmeye hazırlanıyor. Fenomen dizinin hikayesinden hareketle yola çıkan ve Pokémon Go’ya benzeyen oyunun ilk tanıtımı yayınlandı.

    AMC ve Next Games imzasıyla hazırlanan oyun 12 Temmuz itibarıyla piyasaya sürülecek ve oyun severleri uzun soluklu zombi evrenine dahil edecek.

    İlk tanıtımdan anlaşıldığı üzere oyunda kullanıcılar, tıpkı Pokémon Go’da olduğu gibi, gerçek hayatta telefonlarıyla yürürken çevrelerindeki zombilerle karşılaşacak ve onlara karşı savaşmaları gerekecek. Aynı zamanda yaralıları kurtarmaları, çeşitli görevlere atılmaları ve haftalık karşılaşmalarda diğer oyuncularla güç birliği yapmaları da mümkün olacak.

    The Walking Dead oyunu ayrıca diziden Rick Grimes (Andrew Lincoln), Michonne (Danai Gurira) ve Daryl (Norman Reedus) karakterlerini de ev sahipliği yapacak.

    The Walking Dead’in dokuzuncu sezonunun Ekim ayında prömiyer yapacağı geçtiğimiz hafta belli olmuştu. Duyuruyu yapan yeni showrunner Angela Kang, yeni sezonun öncekilerden ileriki bir zaman diliminde geçeceğini de doğrulamıştı.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top