Hesabım
    Yeni Dizi ‘Nefes Nefese’den Tanıtım Videosu

    Star dizisi ‘Nefes Nefese’ resmi tanıtımını görücüye çıkardı

    Yeni dizi Nefes Nefese için geri sayım başladı. Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız ve Melisa Şenolsun’un başrollerini paylaştığı dizinin ilk resmi tanıtımı yayınlandı.  

    Berlin’de başlayan bir hikayeyi odağına alan Nefes Nefese, Star TV ekranlarındaki prömiyeri için gün sayıyor. Dizi, babası Ayaz ile Berlin’de sakin bir hayat süren Rüya'nın tehlikeli bir maceraya atılmasını işliyor.

    Rüya bir gün, öldüğünü zannettiği annesinin aslında Suriye’de olduğunu öğrenir ve onun bulunduğu işgal altındaki köye gidebilmek için sahte bir evlilik yapar. Bir an bile düşünmeden yola koyulduktan sonra yolu Yusuf ile kesişen Rüya, kendini bir anda Antakya'da kalabalık bir ailenin ve bambaşka bir maceranın içinde bulur. Bilmediği şey ise düştüğü tehlikeli maceranın baş mimarı, aslında hiç tanımadığı Atmaca lakaplı babasıdır.

    Nefes Nefese’nin çekimleri Adana ve Antakya’da gerçekleştiriliyor. Dizinin başrollerindeki üçlüye oyuncu kadrosunda Şebnem Hassanisoughi, Caner Şahin, Gülçin Şantırcıoğlu, Zeyno Eracar, Macit Sonkan, Deniz Hamzaoğlu, Hülya Duyar, Serkan Genç, Mehmet Akif Özdemir, Nik Xheliau, Pınar Erincin, Ezgi Şenler ve Asil Yıldırım gibi isimler eşlik ediyor. Dizinin yönetmenliğini ise başroldeki Uğur Yücel üstleniyor.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top