Hesabım
    The Purge Uyarlamasından İlk Fragman Geldi!

    Merakla beklenen The Purge uyarlamasından ilk tanıtım yayınlandı

    The Purge dizisi, ilk fragmanını görücüye çıkardı. USA Networks’ün imzasıyla, ünlü film serisinden ekrana taşınan dizini prömiyer tarihi de belli oldu. Buna göre The Purge 4 Eylül’de USA Network ekranlarında prömiyer yapacak.

    Popüler film serisi The Purge, karanlık evrenini ekrana taşımaya hazırlanıyor. Totaliter bir parti tarafından yönetilen Amerika’da geçen dizi, küçük bir şehirde yaşayan birbirinden farklı karakterleri takip ediyor. 

    The Purge serisinin hikayesi, Amerika’da geçen kurgusal bir gece üzerine kurulu. Amerika’da yılda 1 gün Arınma Gecesi düzenleniyor ve 12 saatlik süreçte insanları öldürmek serbest bırakılıyor. İnfazın serbest olduğu gün geldiğinde, her bir karakter hayatta kalabilmek için sıradışı yollar keşfetmek zorunda kalıyor. 

    Serinin son filmi The Purge: Election Year 2016’da izleyici karşısına çıkmış ve hayranlar tarafından beğeniyle karşılanmıştı. Dizinin hikayesi ise, gelecek film The First Purge ile de bağlantılı olacak.

    The Purge dizisi, filmin de yaratıcısı olan James DeMonaco ile Jason Blum’ın imzasını taşıyor. Filmin yapımcıları arasında bulunan Michael Bay, Brad Fuller, Andrew Form ve Sebastien K. Lemercier dizide de yürütücü yapımcı olarak karşımıza çıkıyor. Serinin showrunner koltuğu ise Thomas Kelly’e emanet edilmiş durumda.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top