Hesabım
    Claws ve Animal Kingdom Yeni Sezon Onaylarını Kaptı

    Claws ve Animal Kingdom’ın yeni sezon onayları geldi

    Animal Kingdom ve Claws fanlarına müjde; her iki dizi de yeni sezonlarıyla geri dönecek! TNT’nin sevilen dizileri birer sezon daha ekranlardaki yerlerini koruyacak. 

    Reyting anlamında kanalın yüzünü güldüren yapımlardan biri olan Animal Kingdom, 4. sezon onayına kavuştu. Suç dizisi, başrolünde usta oyuncu Ellen Barkin’e yer veriyor ve Cody ailesinin hayatına odaklanıyor. Barkin’e başlıca rollerde Scott Speedman, Shawn HatosyBen RobsonJake Weary, Finn Cole, Denis LearyMolly Gordon ve Carolina Guerra eşlik ediyor.

    Jonathan Lisco’nun imzasıyla ekrana taşınan Animal Kingdom, aynı isimli filmden uyarlandı.

    3. sezon onayını alan hit dizi Claws ise tırnak bakımı için kurulan bir kuaför salonunda geçiyor ve burada çalışan beş farklı manikürcünün hikayesini takip ediyor. Dizinin başlıca rollerinde Niecy Nash, Carrie Preston, Judy Reyes, Karrueche Tran, Jenn Lyon, Jack Kesy, Kevin Rankin, Jason Antoon, Jimmy Jean-Louis, Suleka Mathew, Harold Perrineau ve Dean Norris var. 

    Eliot Laurence’ın yarattığı Claws’ın yürütücü yapımcılığını Rashida Jones, Will McCormack, showrunner Janine Sherman Barrois ve Eliot Laurence üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top