Hesabım
    Better Call Saul 4. Sezondan İlk Fragmanı Geldi

    AMC, Better Call Saul’un ilk fragmanını yayınladı

    Better Call Saul’un merakla beklenen 4. sezonundan ilk fragman geldi. Jimmy McGill’in Saul Goodman’a dönüşmesini izleyeceğimiz yeni sezon 6 Ağustos’ta başlıyor.

    AMC’nin sevilen dizisi Better Call Saul dördüncü sezonunda Bob Odenkirk’ün canlandırdığı başkarakteri Jimmy McGill’in hikayesini takip etmeyi sürdürecek. Jimmy’nin Breaking Bad’de gördüğümüz haliyle Saul Goodman’a dönüşmesine ise çok az kaldı. Jimmy yeni sezonda acı kaybının ardından adım adım suç dünyasına doğru ilerleyecek. Bu esnada Kim ile ilişkisi de günden güne karmaşık bir hal alacak.

    Better Call Saul’un başrolündeki Odenkirk’e Rhea Seehorn, Michael McKean, Patrick Fabian, Jonathan Banks, Michael Mando ve Giancarlo Esposito gibi isimler eşlik ediyor. 

    Ekran fenomeni Breaking Bad’in devam dizisi olarak izleyiciyle buluşan Better Call Saul, Peter Gould ve Vince Gilligan’ın imzasıyla hayata geçiriliyor. Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda ikiliye Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz ve Gennifer Hutchison eşlik ediyor.

    Better Call Saul’un dördüncü sezonu 6 Ağustos’ta AMC'de prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top