Hesabım
    Salma Hayek Netflix’e Dizi Yapıyor!

    'Monarca’ Salma Hayek’in imzasıyla Netflix’e taşınıyor.

    Salma Hayek dizisi ‘Monarca' Netflix platformunda yayınlanacak. Ünlü aktrisin yapımcılığını üstlendiği Meksika dizisinin prodüksiyonu önümüzdeki sonbaharda başlıyor.

    Monarca’nın başrollerini Irene Azuela ve Juan Manuel Bernal ikilisi paylaşıyor. Dizi, Meksikalı milyarderlerin skandallarla ve şiddetle dolu dünyalarını ekrana taşıyacak. Fernando Rovzar, Julia Denis, Ana Sofia Clerici ve Sandra García Velten’in imzasını taşıyan senaryo, bir tekila imparatorluğunu odağına alıyor. Aile üyelerinden biri, kendi ailesinin de imzası bulunan bu kirli düzene başkaldırmaya karar veriyor. 

    Diego Gutierrez’in yarattığı Monarca’nın showrunner koltuğu da yine Gutierrez’e emanet edildi. Dizinin prodüksiyonunu ise Ventanarosa Productions, Lemon Studios ve Stearns Castle şirketleri üstleniyor.

    Salma Hayek’in yapım şirketi Ventanarosa Productions, Hayek’in başrolünde yer aldığı ünlü Frida filminin de yapımcısıydı. Şirket ayrıca Ugly Betty, The Prophet, The Maldonado Miracle ve In the Time of the Butterflies gibi yapımlara da imzasını attı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top