Hesabım
    The Big Bang Theory’de Sona mı Gelindi?

    The Big Bang Theory’nin finaline önümüzdeki yıl tanık olabiliriz

    The Big Bang Theory’nin kaderi belirsizliğini koruyor. Dizi 12. sezona doğru ilerlerken showrunner Steve Holland’ın final için hazırlık yaptığı konuşuluyor.

    Holland’ın açıklamalarına göre kendisi önümüzdeki sezon için çalışmalara başladı ve muhtemel bir final için tüm olasılıkları değerlendiriyor. Holland konuyla ilgili olarak “12. sezonda hiçbir şeyi yarım bırakmayacağız. Anlatmak istediğimiz hikayelerin hepsini bu sezona sığdıracağız” dedi. Holland daha önce de benzer bir açıklama yaparak halen daha anlatmayı istedikleri çok fazla hikayenin bulunduğunu ve 12. sezonun bu hikayeler için iyi bir fırsat olduğunu söylemişti.

    CBS’in genel müdürü Kelly Kahl ise geçtiğimiz Mayıs ayında dizinin birkaç sezon daha devam etmesini istediklerini belirtmişti. Bu ihtimali zayıflatan nokta ise oyuncuların kontratlarının 12. sezonla birlikte sona eriyor olması.

    The Big Bang Theory sona erse de karakterlerden biri ekrandaki yerini korumaya devam edecek. Sheldon’ın çocukluğunu anlatan kardeş dizi Young Sheldon, CBS’ten ikinci sezon onayını almış durumda. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren sağlam reyting toplayan dizi, bölüm başına 11 milyon izleyiciyi ekrana çekti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top