Hesabım
    Netflix Animasyonlarındaki Son Gelişmeler!

    ‘Aggretsuko’, ‘Castlevania’ ve ‘Ultraman’ gibi Netflix dizilerinden yeni haberler var

    Netflix’in animasyon cehpesinde yepyeni gelişmeler var. Aggretsuko için ikinci sezon onayını veren platform, Ultraman ve Kengan Ashura’nın ilk sezonlarına da yeşil ışık yaktı. Netflix ayrıca üç yeni dizisinin prömiyer tarihlerini de açıkladı.

    Netflix'in popüler animasyonu Aggretsuko ikinci sezonuyla maceraya kaldığı yerden devam edecek. Dizinin yeni sezonu önümüzdeki yıl izleyici karşısına çıkacak. Castlevania, Godzilla: City on the Edge of Battle, Dragon Pilot ve Cannon Busters da yola devam eden yapımlar arasına katıldı.

    Netflix’in açıkladığı takvime göre Castlevania’nın 2. sezonu 26 Ekim’de geri dönüyor. Godzilla: City on the Edge of Battle 18 Temmuz’da, Dragon Pilot 21 Eylül’de, Cannon Busters ise 1 Nisan’da prömiyer yapacak.

    İlk sezon onayını alan dizilerden ilki olan Ultraman önümüzde ilkbaharda izleyici karşısına çıkacak. Aksiyon türündeki dizi, efsanevi kahraman Ultraman’in ruhunu ve DNA’sını ele geçiren bir adamın süper kahramana dönüşmesini ele alıyor.

    İkinci dizi Kengan Ashura ise çalıştığı şirketin sahibi tarafından gladyatör olmak üzere görevlendirilen 56 yaşındaki bir adamın öyküsüne odaklanıyor. Dizinin 2019 yılı içerisinde prömiyer yapması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top