Hesabım
    Game of Thrones’un Devam Dizisinin Çekimleri Başlıyor

    Game of Thrones’un devam dizisinin çekimleri beklenenden erken başlıyor

    Game of Thrones vedaya hazırlanırken devam dizisinden güzel haber geldi. Game of Thrones’un öncesinde yaşananları ele alan devam dizisinin çekimleri Ekim’de başlıyor.

    Belfast Telegraph’ın haberine göre Game of Thrones’un devam dizisinin çekimleri beklenenden daha erken başlayacak. Gazetede çıkan habere göre, çekimlerin Ekim ayında Belfast’ta başlaması planlanıyor ve çekimler için Game of Thrones’un çekildiği Paint Hall stüdyolarıyla görüşülüyor.

    Game of Thrones’un resmi onay alan ilk devam dizisinin henüz bir ismi yok. Dizinin senaryosu, George R.R. Martin’in yanı sıra Kick-Ass ve Kingsman ile Hollywood’un aranan senaristlerinden birine dönüşen Jane Goldman’ın imzasını taşıyor. Goldman ayrıca showrunner koltuğuda da yer alıyor. Pilot bölüme geçtiğimiz Haziran ayında HBO’dan resmi onay gelmişti.

    İsimsiz devam dizisi, Game of Thrones’ta yaşananların binlerce yıl öncesine giderek Westeros tarihinin gizli gerçeklerini keşfe çıkacak.

    HBO, Goldman ve Martin’in bu projesi de dahil beş farklı Game of Thrones devam dizisi üzerinde çalışmaya devam ediyor. Diğer dört devam projesinin senaryosu Max BorensteinBrian Helgeland, Carly Wray ve Bryan Cogman tarafından kaleme alınıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top