Hesabım
    American Horror Story 8. Sezonun İlk Konukları Belli Oldu

    American Horror Story 8. sezona iki yeni konuk oyuncu eklendi

    American Horror Story 8. sezon oyuncu kadrosuna Jeffrey Bowyer-Chapman ve Kyle Allen’ı ekledi. Sırasıyla UnREAL ve The Path dizilerinden tanıdığımız iki isim, Ryan Murphy imzalı dizide konuk oyuncu olarak boy gösterecek.

    FX’te izleyici karşısına çıkan American Horror Story sekizinci sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Dizinin setinden sızdırılan bir fotoğraf geçtiğimiz gün fan sayfalarından biri tarafından paylaşıld ve Bowyer-Chapman ve Allen’ın isimlerinin bulunduğu sandalyelerin yer aldığı bu fotoğraf sayesinde iki oyuncunun yeni sezonda rol alacağı ortaya çıktı.

    American Horror Story’nin 8. sezonuyla ilgili detaylar bir süredir gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Dizinin yaratıcısı Murphy ilk olarak, hikayenin “yakın bir zaman diliminde” geçeceğini açıklamış; hemen ardından ise yeni sezonun, birinci (Murder House) ve üçüncü (Coven) sezonları bir araya getireceğini duyurmuştu. İlgili sezonlarda rol alan Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates ve Emma Roberts’ın yeni sezon kadrosuna eklenmesi ise büyük yankı uyandırmıştı.

    "Murder House" ve "Coven" sezonlarını birbirine bağlayacak olan American Horror Story’nin sekizinci sezonu 12 Eylül Çarşamba günü FX ekranlarında başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top