Hesabım
    Jodie Whittaker’lı ‘Doctor Who’dan İlk Teaser Geldi

    Jodie Whittaker’lı ilk Doctor Who teaser’ı yayınlandı

    Doctor Who, yeni başrolü Jodie Whittaker’ın yer aldığı ilk 11. sezon teaser’ını yayınladı.

    BBC'nin ikonik dizisi Doctor Who’nun 11. sezonu, dizinin tarihinde özel bir yere sahip olacak. Doktor rolünde ilk kez bir kadın oyuncuyu izleyeceğimiz yeni sezonda, başrol Jodie Whittaker’a emanet edilmişti. 11. sezondan paylaşılan ilk uzun teaser’da ise Whittaker’ın gelişine tanık oluyoruz.

    Jodie Whittaker 13. Zaman Lordu rolündeki ilk performansını geçtiğimiz Noel’de yayınlanan özel Doctor Who bölümüyle yaparak rolü Peter Capaldi’den teslim almıştı.

    Whittaker, başrole getirilmesinin eleştirilmesiyle ilgili BBC’ye verdiği röportajda şunları söylemişti: “Dizinin fanlarının cinsiyetimden korkmalarını istemiyorum. Bu gerçekten heyecan verici bir dönem ve Doctor Who değişimin heyecanlı tarafını temsil ediyor. Bir feminist, bir kadın, bir oyuncu, bir insan, kendiyle sürekli yarışan ve ona verilenden daha fazlasını yapmaya kendini adayan biri olarak bu yaşadıklarım mükemmel. Harika hissediyorum. Dizinin hayranları çok fazla değişim yaşadılar. Bu sadece taze bir değişim, korkulması gereken bir değişim değil."

    Doctor Who’nun 11. sezonuna ait yeni detayların bu hafta gerçekleşecek Comic-Con panelinde duyurulması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top