Hesabım
    ‘The Vampire Chronicles’ Hulu Tarafından Ekrana Uyarlanıyor

    'The Vampire Chronicles'ın dizisi Hulu'da yayınlanacak

    Hulu, Anne Rice'ın roman serisi Vampire Chronicles’ı televizyona uyarlıyor. Rekabet dolu bir ortamda kazanan taraf olan Hulu, projeyi geliştirme aşamasına geçti.

    The Vampire Chronicles uyarlaması için popüler seride yer alan 11 roman üzerinde çalışılıyor. Paramount Television ve Anonymous Content tarafından hayata geçirilen projeyi uyarlamak için yazar Anne Rice ve oğlu Christopher Rice bir süredir hazırlıklarını sürdürüyor. İkilinin dizide yürütücü yapımcı olarak görev yapacağını da ekleyelim. Rice ailesine yürütücü yapımcı kadrosunda David Kanter ve Steve Golin ikilisi eşlik edecek.

    The Vampire Chronicles serisinin hakları daha önce beyazperdeye uyarlanmak üzere Universal Studios ve Imagine Entertainment şirketleri tarafından satın alındı. Ancak projenin geliştirilememesi üzerine yazar Anne Rice, romanlarının haklarını geri aldı. Dizinin prömiyer tarihiyle ilgili bir tahmin henüz bulunmuyor.

    Anne Rice’ın imzasını taşıyan Vampirle Görüşme (Interview with the Vampire) ve Lanetliler Kraliçesi (Queen of the Damned) romanları da daha önce beyazperdede izleyici karşısına çıkmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top