Hesabım
    Narcos Mexico'dan İlk Kareler Yayınlandı!

    Netflix yapımı Narcos’un 4. sezon görselleri geldi

    Netflix

    Netflix’in hit dizisi Narcos: Mexico'dan ilk kareler görücüye çıktı. Kolombiya topraklarına veda eden Narcos, Narcos: Mexico ile rotasını artık Meksika’ya çeviriyor.

    İlk üç sezonunda, tarihin en acımasız suçlularından Pablo Escobar’ın hikayesini ele alan Narcos, yeni projesinde Kolombiya’daki kokain savaşlarına veda edip Meksika’daki Guadalajara kartelinin köklerine ilerliyor.

    Narcos: Mexico 1980’li yıllara geri dönerek günümüz Meksika uyuşturucu savaşlarının başlangıcına bakış atacak. Guadalajara kartelinin yükselişini işleyen yeni sezon, DEA ajanı Kiki Camarena’nın gizli görev için Kaliforniya’dan Guadalajara’ya taşınmasını ve yükselişte olan Guadalajara kartelinin lideri Félix ile yakınlaşmaya çalışmasını ele alacak.

    Netflix

    Narcos: Mexico’nun başrollerini Michael Peña ve Diego Luna ikilisi paylaşıyor. Peña dizide DEA ajanı Kiki Camarena’yı canlandırıyor. Diego Luna’yı ise anakarakter Miguel Ángel Félix Gallardo, kısaca Félix, rolünde izleyeceğiz. Guadalajara kartelinin lideri olan Félix, Meksika tarihinin gördüğü en büyük uyuşturucu baronlarından biri ve Meksika modern uyuşturucu ticaretinin kurucusu.  

    Narcos: Mexico’nun oyuncu kadrosunda Aaron Staton, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Alyssa Diaz, Clark Freeman, Ernesto Alterio, Fernanda Urrejola ve Gerardo Taracena gibi isimler var.

    Narcos: Mexico yıl sonuna doğru Netflix platformunda izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top