Hesabım
    The Walking Dead’in Yapımcısı ‘Creepshow’u Ekrana Uyarlıyor

    ‘Creepshow’, The Walking Dead’in yapımcısı tarafından ekrana taşınıyor

    The Walking Dead’in yapımcısı Greg Nicotero, korku filmi Creepshow’u ekrana uyarlıyor. Türün duayenleri George A. Romero ve Stephen King’in imzasını taşıyan filmden uyarlanan dizi, Shudder platformunda izleyici karşısına çıkacak.

    Creepshow dizisi, tıpkı özgün filmde olduğu gibi birbirinden farklı korku hikayelerini ele alan antolojik bir yapım olacak. Dizinin her bölümü farklı bir yönetmen tarafından çekilecek. Prömiyerini, korku yapımlarının yayınlandığı Shudder adlı platformda yapacak olan dizi 2019 içerisinde izleyicisiyle buluşacak.

    The Walking Dead’in yürütücü yapımcılarından ve makyaj sanatının efsane isimlerinden biri olan Greg Nicotero, Creepshow uyarlamasında yönetmen ve yapımcı olarak görev yapacak.

    George A. Romero’nun yönettiği, Stephen King’in ise senaryosunu kaleme aldığı Creepshow, 1950’li yılların korku çizgi romanlarına referansta bulunan antolojik bir film. Başrollerinde Hal Holbrook, Adrienne Barbeau, Leslie Nielsen, Ted Danson ve Ed Harris’e yer veren film, beş yıl sonra Creepshow 2 adlı devam filmine kavuştu. Romero ve King’in yer almadığı üçüncü film ise gösterime girmeden direkt olarak video formatında izleyiciyle buluştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top