Hesabım
    Ellen Page'li 'The Umbrella Academy’e İlk Bakış!

    Netflix’in süper kahraman dizisi 'The Umbrella Academy’nin ilk teaser görseli geldi

    Netflix, süper kahraman dizisi The Umbrella Academy için ilk tanıtım görselini yayınladı. Dizinin yayınlanan ilk görselinde başrol oyuncuları Tom Hopper, Ellen Page, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Aidan Gallagher ve Robert Sheehan boy gösteriyor.

    Netflix

    Aynı adlı çizgi romandan uyarlanan The Umbrella Academy, önümüzdeki yıl içerisinde Netflix’te prömiyer yapacak ve Gerard Way’in yarattığı çizgi romanının izlerini takip edecek.

    Uyarlama dizi, Umbrella Academy olarak tanınan ve süper kahramanlardan oluşan bir aileyi odağına alıyor. Birbirinden kopuk yaşayan aile fertleri Luther (Tom Hopper), Diego (David Castañeda), Allison (Emmy Raver-Lampman), Vanya (Ellen Page), Klaus (Robert Sheehan) ve Number Five (Aidan Gallagher) babalarının ölümünün ardından tekrar bir araya gelir ve birlikte bu gizemli olayın arka planını çözmeye karar verirler.

    The Umbrella Academy’nin showrunner koltuğunda Steve Blackman var. Blackman yürütücü yapımcı tarafında Mike Richardson, Keith Goldberg ve Gerard Way ile birlikte çalışıyor.

    On bölümden oluşan The Umbrella Academy önümüzdeki yıl içerisinde Netflix’te izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top