Hesabım
    ‘Mayans M.C.’ ve ‘Sons of Anarchy’nin Yolları Kesişecek

    Sons of Anarchy ve devam dizisi Mayans M.C. ile ilgili sürpriz gelişme!

    Sons of Anarchy ve devam dizisi Mayans M.C. arasındaki ilişki ilerleyebilir. Dizilerin yaratıcısı Kurt Sutter Comic-Con konuşmasında, iki dizinin yollarının önünde sonunda kesişeceğini söyledi.

    Sutter’ın açıklamalarına göre, Eylül'de Fox’ta izleyici karşına çıkmaya hazırlanan Mayans M.C., ana dizi Sons of Anarchy’nin dünyasından çok fazla parça taşıyacak. Nihayetinde ise ana diziyle hikayeleri belirgin bir şekilde kesişecek.

    San Diego Comic-Con panelinde söz alan Sutter bu ihtimale şöyle göz kırptı: “Şimdilik iç içe geçmiş hikayeler yok ancak Sons çok büyük bir dünya.” Sutter bu noktada orijinal diziyi ve hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayı istemediklerini belirtirken “Bu sezondan başlayarak bu hikaye birleşme noktalarına göreceğiz” dedi.

    Mayans M.C.’nin hikayesi, Sons of Anarchy’nin finalinin hemen sonrasında geçiyor ve Sutter’a göre, aynı dünyada yer alan bu iki dizinin arasında bir ilişki kaçınılmaz. Sutter sözlerini “Bu dünyayı su istimal etmeyi değil; onu tanımayı ve içerisindeki olasılıkları değerlendirmeyi istiyorum" diyerek tamamladı.

    Mayans M.C. ilk sezon bölümleriyle 4 Eylül'den itibaren ekranlardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top