Hesabım
    Amy Adams’lı ‘Sharp Objects’in 2. Sezon Bilmecesi Son Buldu

    Amy Adams’lı ‘Sharp Objects’in 2. sezon belirsizliği sona erdi

    Amy Adams’ın başrolde yer aldığı Sharp Objects, 2. sezon tartışmalarına son noktayı koydu. HBO imzasıyla ekrana taşınan mini dizinin ekrana veda ettiği açıklandı.

    Sharp Objects ekran yolculuğuna mini dizi olarak başlasa da bol yıldızlı mini dizi Big Little Lies gibi 2. sezon ihtimali konuşuluyordu. Ne var ki sonuç, beklendiği gibi olmadı.  

    HBO müdürü Casey Bloys devam etmeme nedenini “Tüm oyuncuların ikinci sezonu istediği Big Little Lies’ın aksine Sharp Objects son derece karanlık bir karaktere ve hikayeye sahip. Amy daha fazla bu karakterin içinde yaşamayı istemiyor ve bu yüzden onu suçlayamam, bu bir oyuncudan çok fazla şey beklemek olur” şeklinde açıkladı ve ekledi: “Bu yüzden ikinci sezonu planlamıyoruz ve mini dizi olarak kaldığı için çok mutluyuz.”

    Sekiz bölümden oluşan Sharp Objects, Gone Girl’ün yazarı Gillian Flynn’in romanından uyarlandı. Marti Noxon’ın imzasıyla ekrana taşınan yapım, gizemli bir cinayeti çözmek üzere doğduğu kasabaya geri dönen gazeteci Camille Preaker’ın hikayesini ele alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top