Hesabım
    ‘Locke & Key’in İlk Sezon Onayı Netflix'ten Geldi!

    Locke & Key uyarlaması Netflix’ten ilk sezon onayını aldı

    Netflix, Locke & Key uyarlamasının ilk sezonunu onayladı. Joe Hill ve Gabriel Rodriguez ikilisinin çizgi romanından uyarlanan dizi, 10 bölüm halinde izleyici karşısına çıkacak.

    Ödüllü Locke & Key çizgi romanı on yıl boyunca okurla buluştu ve dünya çapında milyonlarca kopya sattı. Fantastik korku türündeki Locke & Key, üç kardeşin sıradışı maceralarını takip edecek.

    Babalarının ölümünün ardından aile yadigarı evlerine geri dönen üç kardeş, burada sihirli bir anahtarla karşılaşırlar. Ne var ki anahtarı ele geçirmeye çalışan tehlikeli bir varlık, kardeşlerin peşine takılacaktır. 

    Locke & Key projesi daha önce Hulu’dan pilot bölüm onayını almış; pilot bölümün ardından ilk sezon onayını alamayarak rafa kaldırılmıştı. Bir süredir dizinin yapımcılarının bu tarihten beri Netflix ile pazarlık masasında olduğu ve görüşmelerde son aşamaya gelindiği konuşuluyordu. 

    Locke & Key’in showrunner koltuğu Carlton Cuse ve Meredith Averill’e emanet edildi. Senaryoyu Cuse ve Joe Hill kaleme alırken eski diziden hiçbir görüntünün kullanılmayacağı ve oyuncu kadrosunun tamamen yenileneceği açıklandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top