Hesabım
    Jennifer Garner’lı Komedi Dizisi ‘Camping’ Ekim’de Başlıyor

    Başrolünde Jennifer Garner’ın yer aldığı ‘Camping’in prömiyer tarihi geldi

    HBO, Jennifer Garner’lı komedi dizisi Camping’in ne zaman başlayacağını duyurdu. Sekiz bölümden oluşan yapım 14 Ekim’de HBO ekranlarındaki yerini alacak.

    Aynı adlı İngiliz dizisinden uyarlanan Camping’de başrolleri Garner ve David Tennant ikilisi paylaşıyor. Dizi, Girls’ün yaratıcıları Lena Dunham ve Jenni Konner’ın yanı sıra John Riggi’nin de imzasını taşıyor.

    Garner’ı yıllar sonra ekrana geri döndüren Camping, kontrol takıntılı, agresif bir kadın olan Kathryn’in hikayesini işliyor. Kathryn kocasının 45. doğum gününü kutlamak için bir hafta sonu kamp etkinliği düzenler. Ancak başta oldukça masumane görünen bu etkinlik saatler içerisinde çiftin evliliklerini test ettiği bir deneyime dönüşür.

    Camping’in oyuncu kadrosunda Juliette Lewis, Arturo Del Puerto, Ione Skye, Janicza Bravo, Brett Gelman ve Bridget Everett gibi isimler var. Dizinin yürütücü yapımcılığını Julia Davis, Christine Langan, Ilene S. Landress, Tom Lassally ve Adam Countee üstleniyor. Pilot bölümün yönetmen koltuğunda ise Jenni Konner var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top