Hesabım
    ‘The Affair’ 5. Sezon Onayını Kaptı!

    Showtime dizisi ‘The Affair’ 5. sezonuyla final yapacak

    Showtime'ın sevilend dizisi The Affair 5. sezon onayını alırken dizinin beşinci sezonla birlikte ekrana veda edeceği de kesinlik kazandı.

    Showtime Networks’ün müdürü Gary Levine, yeni sezon ve final kararıyla ilgili olarak şunları söyledi: “The Affair’ın sadakat ve sadakatsizliğe getirdiği derin, nüanslı ve dürüst yorumu seviyoruz. Dizinin ortak yaratıcısı Sarah Treem, diziyi en başından beri beş sezonluk bir yapım olarak görüyordu. Önümüzdeki yıl bu yetenekli ekibin neler yapacağını görmek için sabırsızlanıyoruz.”

    Bu sezon lokasyon değişikliğine giderek Los Angeles’a taşınan The Affair, iki evliliği yıkıma uğratan bir ilişkinin anatomisini işliyor. Dizinin başlıca rollerinde Dominic West, Maura Tierney, Ruth Wilson ve Joshua Jackson yer alıyor.

    The Affair, Sarah Treem ve Hagai Levi ikilisi tarafından ekrana taşınıyor. Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Treem ve Levi ile birlikte Jessica Rhoades de görev yapıyor. Dördüncü sezonun final bölümü 19 Ağustos’ta Showtime ekranlarında yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top