Hesabım
    ‘Stranger Things’ 3. Sezon Tarihi Ertelendi

    ‘Stranger Things 3' beklenenden daha geç geliyor

    Stranger Things 3. sezon başlangıç tarihi bir kez daha ertelendi. Televizyon Eleştirmenleri Birliği (TCA) panelinde konuşan Netflix yönetici Cindy Holland, dizinin en erken 2019 yazında geri dönebileceğini açıkladı.

    Holland, hayranları üzen gelişmeyi şu sözlerle duyurdu: “El emeği ürünü bir dizi. Duffer Kardeşler ve Shawn Levy gerçekten çok sıkı çalışıyorlar ve geçtiğimiz sezondan çok daha iyi ve büyük bir şey yapmaya çalışıyorlar. Bunu yapabilmek için de daha fazla zaman talep ediyorlar. Bence bu olağanüstü bir sezon olacak ve beklediğimize değecek.”

    Üçüncü sezonla ilgili ipuçlarından biri geçtiğimiz aylarda, Jim Hopper karakterine hayat veren David Harbour'dan gelmişti. Harbour, yeni sezonun 1985’te gösterime giren bazı epik filmlerden esinlendiğini açıklamıştı. İlk sezonun Stephen King, ikinci sezonun ise Spielberg ruhuna yakın olduğunu söyleyen Harbour, “Bu sezonda çok fazla şey deniyoruz, riskler alıyoruz. Umarım karşılığını alırız. Daha önce hiç bulunmadığımız yerlerde geziniyoruz ve bu çok heyecan verici” diye konuşmuştu.

    Stranger Things’in üçüncü sezonuna ait ilk tanıtım geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı. Yeni sezonda önemli bir yeri olan Starcourt Alışveriş Merkezi’ni tanıtan video, Joe Keery’nin canlandırdığı King Steve karakterinin yanı sıra dizinin yeni oyuncusu Maya Hawke'a da yer veriyor.

    Stranger Things’in 3. sezon bölümleri en erken önümüzdeki yaz Netflix’te izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top