Hesabım
    James Marsters Yeni ‘Buffy the Vampire Slayer’a Yeşil Işık Yaktı

    James Marsters yeni Buffy the Vampire Slayer’a olumlu bakıyor

    Buffy the Vampire Slayer ekranlara dönmeye hazırlanırken orijinal diziden James Marsters konuştu ve yeni Buffy dizisinin “muhteşem bir fikir” olduğunu söyledi.

    Orijinal seride Spike karakterine hayat veren James Marsters, gelişmeyi “bence dünyanın şu an yeni bir ‘avcı’ya fazlasıyla ihtiyacı var” diye yorumladı.

    Marvel’s Runaways’te rol alan Marsters, yeni Buffy’nin senaristi ve showrunner’ı Monica Owusu-Breen’in yeni konseptini överken “Bence bu muhteşem” diyerek ekledi: “Attığı bir tweet’i gördüm. Buffy evreninde geçen yepyeni bir avcı hikayesi istiyor. Yani bu Buffy the Vampire Slayer ya da Sabrina ya da başka bir şeye benzemeyecek. Bence bu harika bir seçim ve bunun için fazlasıyla heyecanlıyım” dedi.

    Marsters, orijinal serideki Spike karakterini yeniden canlandırmayı isteyip istemeyeceği sorulduğunda şu cevabı verdi: “Joss Whedon’ın kafasındaki her şeye açığım. Spike’ı canlandırmak da olabilir başka bir şey de. Bunu ona çok uzun zaman önce belirtmiştim. Joss’un zihni sürprizlerle doludur ve eğer o varsa ben de Spike’ı oynamaya varım.”

    Yeni Buffy'nin senaristi Owusu-Breen geçtiğimiz hafta, yeni dizide Sarah Michelle Gellar’ın yer almayacağını ve Gellar’ın canlandırdığı karakterin yerine başka bir anakarakter yaratacaklarını açıklamıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top