Hesabım
    ‘True Detective’ 3. Sezon Çekimleri Tamamlanıyor

    Nic Pizzolatto ve Mahershala Ali ‘True Detective’ 3. sezonla ilgili konuştu

    True Detective’in 3. sezon çekimleri tamamlanıyor. Dizinin yaratıcısı Nic Pizzolatto çekim mekanlarıyla; başrol Mahershala Ali ise rolüyle ilgili konuştu.  

    HBO’nun hit suç dizisi True Detective, üçüncü sezon prodüksiyonunu Ağustos içerisinde tamamlıyor. Şubat’ta Arkansas’ta başlayan çekimler Ozark Dağları’nda gerçekleştiriliyor. Hikaye, Ozarkların kalbinde gerçekleşen, yıllar geçtikçe derinleşen ve farklı zaman aralıklarına yayılan bir gizemi konu ediniyor.

    Pizzolatto verdiği son ropörtajda çekim mekanlarının konu ve karakterler üzerindeki etkisini vurgulayarak Ozark Dağları'nın karakterleri duygusal bir yolculuğa çıkardığını belirtti. Yeni sezonun dağlar, ormanlar ve göllerden oluşan doğanın içerisinde geçeceğini ekledi.

    True Detective’in yeni başrolü Mahershala Ali, dizide Arkansas polis departmanında çalışan bir polis memurunu canlandırıyor. Ozarkları, hikayenin karakterlerinden biri olarak tanımlayan Ali, kariyerinin bu noktasında zorlayıcı karakterleri oynamayı istediğini ve True Detective’deki rolünün bu kriteri tam olarak karşıladığını söyledi.

    Ali bu deneyimle ilgili sözlerini şöyle sürdürdü: “Sinemada ve televizyonda birçok yapıma katkıda bulunma şansına ve onuruna eriştim. Ancak geceleri eve gittiğimde, daha fazlasını deneyimlemeyi, daha tatmin edici bir tecrübe yaşamayı isterdim hep. Bana sunulanlar için minnettarım ancak ‘gerçekten yorulmak istiyorum. Çok çabaladığım için yorulmak istiyorum’ diye düşündüğümü hatırlıyorum. Bunu burada yaşadım. Yorgunum. İstediğimi elde ettim.”

    Ali, 2017’de En İyi Film Oscar’ını kazanan Moonlight filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar’ı kazanmıştı.

    True Detective’in 3. sezonu önümüzdeki yıl içerisinde HBO ekranlarına geri dönüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top