Hesabım
    Yeni 'Star Trek' Dizisinin Başrolünde Patrick Stewart Var!

    CBS All Access’in 'Star Trek' dizisinde başrole Patrick Stewart geldi

    Yeni Star Trek dizisinin başrolünde usta aktör Patrick Stewart yer alacak. Stewart dizide unutulmaz Jean-Luc Picard rolüne geri dönecek.

    CBS All Access tarafından hayata geçirilen Star Trek dizisi, Star Trek: The Next Generation’ın devamı niteliğinde olmasa da Jean-Luc Picard karakterinin hikayesini takip edecek.  

    Patrick Stewart büyük yankı uyandıran gelişmeyi şu sözlerle değerlendirdi: “Star Trek: The Next Generation’ın bir parçası olmaktan her daim gurur duyacağım ancak 2002 yılında son filmi çektiğimizde Star Trek’le olan ilişkimin sonuna geldiğimi hissetmiştim. Bu nedenle, şimdi Jean-Luc Picard’a geri dönmekten ve içerisinde yeni boyutları keşfedecek olmaktan heyecan duyuyorum ve bu benim için beklenmedik fakat hoş bir sürpriz...”

    Patrick Stewart 1987’de başlayan Star Trek: New Generation yolculuğunu yedi sezon boyunca ekranda sürdürdükten sonra macera beyazperdede de devam etti.

    Yeni Stark Trek’i Star Trek: Discovery’nin ortak yaratıcısı Alex Kurtzman hayata geçiriyor. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise James Duff, Akiva Goldsman, Michael Chabon, Kirsten Beyer, Heather Kadin, Gene Roddenberry ve Trevor Roth gibi isimler eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top