Hesabım
    ‘American Horror Story’ 10. Sezon Onayını Kaptı

    ‘American Horror Story’ 10. sezonuyla da ekranlarda olacak

    FX’in uzun soluklu korku dizisi American Horror Story 10. sezon onayını da aldı. Dizinin henüz yayınlanmayan 8. sezonu ise 12 Eylül’de prömiyer yapacak.

    Ryan Murphy imzalı American Horror Story, ekran yolculuğunu erken sezon onaylarıyla devam ettiriyor. Dizi 8. ve 9. sezon onaylarını da yedinci sezon finalinin hemen arkasından almıştı.

    FX kanalının Genel Müdürü John Landgraf, dizinin yaratıcısı Ryan Murphy’i FX markasının önemli bir parçası olarak tanımlarken Murphy onuncu sezonu isteyince seve seve kabul ettiklerini belirtti. Landgraf ayrıca dizinin geleceğinin Murphy’e bağlı olduğunu ve onuncu sezonla final yapıp yapmayacağına onun karar vereceğini söyledi.  

    Emmy ödüllü dizinin sekizinci sezonu "American Horror Story: Apocalypse" adıyla yayınlanacak. Yeni sezon, ilk sezonla (Murder House) üçüncü sezonu (Coven) birbirine bağlayacak.

    American Horror Story: Apocalypse’in şimdiye dek açıklanan kadrosunda Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Adina Porter, Cheyenne Jackson, Billy Eichner, Leslie Grossman, Billie Lourd, Joan Collins ve Cody Fern gibi isimler var.

    American Horror Story: Apocalypse 12 Eylül’de FX’te başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top