Hesabım
    ‘Feud: Charles and Diana’ Dizisi Rafa Kaldırıldı

    ‘Feud: Charles and Diana’ projesi iptal edildi

    FX, kraliyet dizisi projesi Feud: Charles and Diana’yı rafa kaldırdığını açıkladı. Ryan Murphy’nin başında olduğu proje, Feud: Bette and Joan’un ikinci sezonu olarak tasarlanmıştı.

    Sürpriz iptal kararı FX’in Genel Müdürü John Landgraf tarafından duyuruldu. Landgraf “bildiğim kadarıyla şu an aktif değil” diyerek hazırlıkların durduğunu ilk kez açıklarken “oyuncu kadrosuna bile karar vermiştik ancak doğru materyale sahip olmadığımızı hissettik ve bu yüzden devam etmeme kararı aldık” dedi. Landalf bu başarısız girişime rağmen ikinci sezondan umudu kesmediğini de ekledi.

    Feud: Charles and Diana’nın hazırlıklarına geçtiğimiz yıl başlanmıştı. Dizinin başrolleri için Matthew Goode ve Rosamund Pike ile anlaşıldığı da söylentiler arasındaydı. Dizinin bu yıl prömiyer yapması planlanıyordu.

    Feud: Bette and Joan, geçtiğimiz yıl FX ekranlarında izleyici karşısına çıktı ve unutulmaz aktrisler Joan Crawford ve Bette Davis arasındaki efsanevi rekabeti ekrana taşıdı. 10 dalda Emmy ödülüne aday gösterilen dizinin başrollerini Jessica Lange ve Susan Sarandon paylaştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top