Hesabım
    FX'ten 'Deadpool' Dizisiyle İlgili Yeni Açıklama!

    FX yöneticisi John Landgraf, 'Deadpool' dizisinin iptaliyle ilgili konuştu

    Haziran'da iptal edilen Deadpool dizisiyle ilgili FX tarafından yeni bir açıklama geldi. Genel müdür John Landgraf, iptal kararını FX'in vermediğini söylerek topu Marvel'a attı.

    Deadpool bir süredir animasyon dizi olarak ekrana gelmeye hazırlanıyordu. Ancak geçtiğimiz Mart ayında, Marvel Television ve FX Productions işbirliğinde hayata geçirilen projeden kötü haber gelmişti. FX ve senaristler Donald Glover ile Stephen Glover, fikir uyuşmazlığı nedeniyle diziden ayrıldığını açıklamıştı. 

    Televizyon Eleştirmenler Derneği’nde konuşan FX’in CEO’su Landgraf, Deadpool ile ilgili soruları da yanıtladı. Landgraf diziye geri dönmelerinin imkansızlığına vurgu yaparken sözlerini şöyle sürdürdü: “Sanırım diziye Marvel devam edecek çünkü haklar onlarda. X-Men karakterlerinden uyarlanacak herhangi bir dizinin hakkı onlara ait.”

    Landgraf projeden ayrılma nedenlerini ise şöyle açıkladı: “Donald ve Stephen’ın yazdığı diziyi istemediler. Biz Donald ve Stephen’ın yazdığı diziyi hayata geçirirdik ancak karar bize ait değildi. Marvel bu diziyi yapmamaya karar verince Donald ve Stephen gibi biz de onlardan ayrıldık. Şimdi başka bir senaristle de anlaşabilirler ya da farklı bir dizi de yapabilirler, karar tamamen onlarda.”

    Deadpool’un showrunner ve senarist koltuğunda Atlanta dizisinin ödüllü yaratıcısı Donald Glover ve Stephen Glover yer alacaktı. On bölüm olarak sipariş edilen dizinin yürütücü yapımcılığını ise ikiliyle birlikte Jeph Loeb ve Jim Chory üstlenecekti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top