Hesabım
    Jonah Hill ve Emma Stone’lu ‘Maniac’tan Çarpıcı Fragman!

    Jonah Hill ve Emma Stone’lu Netflix dizisi 'Maniac'tan renkli bir fragman geldi

    Emma Stone ve Jonah Hill’i başrollerde buluşturan Maniac’ın yeni fragmanı yayınlandı. Mini dizi türündeki yapım, Eylül'de Netflix'te izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

    Patrick Somerville’in ekrana taşıdığı Maniac, Annie Landsberg ve Owen Milgrim’in sıradışı hikayesine odaklanıyor. Annie, annesi ve kız kardeşiyle sorunlar yaşayan mutsuz bir kadındır. Owen ise New York’un en zengin ailelerinden birinin oğludur ve hayatı boyunca tartışmalı bir şizofren teşhisiyle baş etmek zorunda kalır. İkilinin yolu ise gizemli bir ilaç testinin son aşamasında kesişir. İlacın geliştiren Dr. James K. Mantleray’in iddiasına göre bu ilaç akıl hastalıkları ve kalp kırıklıkları gibi akılla ilgili her türlü sorunu iyileştirebilmektedir. Ne var ki işler hiç de planlandığı gibi gitmez. 

    Patrick Somerville tarafından hayata geçirilen Maniac, sekiz bölümden oluşuyor ve aynı isimli Norveç dizisinden uyarlanıyor. Dizinin tüm bölümlerini Jane EyreBeasts of No Nation ve True Detective gibi yapımlarıyla tanıdığımız Cary Fukunaga yönetti. 

    Maniac 21 Eylül’de Netflix platformunda başlıyor.

    Netflix
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top