Hesabım
    Resmileşti: ‘Homeland’ Ekrana Veda Ediyor

    ‘Homeland’ 8. sezonun ardından ekrana veda edecek

    Uzun soluklu Showtime dizisi Homeland ekran yolculuğunun sonuna geldi. Kanal, dizinin 8. sezonla birlikte final yapacağını açıkladı.

    Televizyon Eleştirmenleri Derneği (TCA) paneline katılan Showtime CEO’su David Nevins, Homeland’in akıbetiyle ilgili de konuştu. Nevins, önümüzdeki yıl yayınlanacak sekizinci sezonun son sezon olduğunu açıklarken bunun bir iptal olmadığını; dizinin kendi doğal sonuna geldiğini vurguladı.  

    Nevins açıklamalarıyla, showrunner koltuğundaki Alex Gansa’yı desteklemiş oldu. Zira Gansa bu yılın başlarında verdiği ropörtajda Homeland’de son sezonu olduğunu; Showtime istediği takdirde diziye o olmadan devam edebileceğini kesin bir dille belirtmişti. Benzer şekilde başrol Claire Danes de katıldığı bir programda dizinin sona ereceğini açıklamıştı.

    Homeland’in Nisan’da final yapan yedinci sezonunda, tüm istihbarat ekibini tutuklatan Başkan Keane otokrasi yolunda ilerlemiş; yapılan bir suikast girişiminin ardından, hiçbir suçlama yöneltmeden Saul Berenson da dahil 200 kişilik istihbarat ekibini tutuklatmıştı. Beyaz Saray günleri sonan eren Carrie ise kız kardeşi Maggie’nin yanına taşındıktan sonra bu kez istihbarat ekibinin serbest bırakılması için mücadele vermişti.

    Emmy ödüllü Homeland, 8. sezon bölümleriyle 2019 Haziranında geri dönecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top