Hesabım
    Monica Bellucci Ekrana Transfer Oluyor!

    Monica Bellucci ünlü feminist Tina Modotti rolünde ekrana gelmeye hazırlanıyor

    Monica Bellucci, Tina Modotti’nin hayatını konu edinen dizinin başrolünde yer alacak. Bu sayede Bellucci’yi ilk kez uluslararası bir dizide başrol olarak izleyeceğiz.

    Altı bölümden oluşan mini dizi şimdilik Radical Eye: The Life and Times of Tina Modotti adını taşıyor. Senaryoyu Paula Vaccaro ve Aaron Brookner ikilisi kaleme alırken dizinin dilinin İngilizce ve İspanyolca olacağı belirtildi. Çekim mekanları ise Meksika, Los Angeles ve İtalya’dan oluşuyor.

    Edoardo de Angelis’in yönettiği dizi, 1913 yılında ABD’ye taşınıp Hollywood filmlerinde rol almaya başlayan ve 1930’lu yıllarda Avrupa’da ve Meksika’da fotoğrafları ve devrimci duruşuyla ses getiren Modotti’nin hayatını ele alacak. Meksika’daki çağdaş sanatçılardan kurulu bir gruba katılan Modotti’nin 20. yüzyılın başlarında kadın hakları için verdiği mücadeleyi ekrana taşıyacak.

    Monica Bellucci’yi yakın dönemde Gael Garcia Bernal'lı müzik dizisi Mozart in the Jungle’da izlemiştik. Altın Küre ödüllü dizide Alessandra karakterine hayat veren ünlü aktris dizinin beş bölümünde rol amıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top