Hesabım
    ‘The Marvelous Mrs. Maisel’ 2. Sezon Fragmanı Geldi

    Amazon'un ödüllü dizisi ‘The Marvelous Mrs. Maisel’ın 2. sezonundan ilk tanıtım geldi

    Altın Küre ödüllü The Marvelous Mrs. Maisel’ın 2. sezon fragmanı görücüye çıktı.

    Amazon’da izleyici karşısına çıkan The Marvelous Mrs. Maisel, geçtiğimiz yıl Altın Küre ödüllerinde En İyi Komedi Müzikal ya da Komedi Dizisi ve En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini kazanarak başarılı bir sezon geçirmişti.

    The Marvelous Mrs. Maisel 1950’li yıllarda New York’ta geçiyor ve Miriam “Midge” Maisel’ın hikayesini ele alıyor. Harika giden evliliğinden iki çocuk sahibi olan Midge, batı yakasında huzurlu bir yaşam sürmektedir. Ancak Midge’in aslında olağanüstü bir komedi yeteneği vardır ve bunu keşfettiğinde hayatı beklenmedik bir yöne evrilir.

    Rachel Brosnahan’ı başrollerde izlediğimiz dizinin senaryosunu Amy Sherman-Palladino ve Daniel Palladino kaleme alıyor. İkili aynı zamanda dizinin yaratıcıları ve yönetmenleri olarak da karşımıza çıkıyor. Oyuncu kadrosunda Brosnahan’a Tony Shalhoub, Alex Borstein, Michael Zegen, Marin Hinkle ve Zachary Levi gibi isimler eşlik ediyor.

    The Marvelous Mrs. Maisel bu yılın sonlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin şimdiden üçüncü sezon onayını aldığını da ekleyelim.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top