Hesabım
    Lauren Cohan ‘The Walking Dead’e Tekrar Geri Dönebilir

    Lauren Cohan ‘The Walking Dead’ vedasıyla ilgili konuştu

    The Walking Dead’in 9. sezonunda diziden ayrılmaya hazırlanan Lauren Cohan, karakteri Maggie’nin geleceğiyle ilgili konuştu.

    Uzun soluklu The Walking Dead, yeni sezonunda iki önemli karakterini kaybediyor. Dizinin Rick Grimes’i Andrew Lincoln’ın yanı sıra Maggie rolündeki Lauren Cohan da The Walking Dead yolculuğunun sonuna gelmiş durumda. Ancak Lauren Cohan’ın açıklamalarına bakılırsa Maggie bir gün tekrar dönebilecek şekilde hikayeden çıkacak.

    Game Spot’a konuşan Lauren Cohan, karakterin “ucu açık” bir sonla ayrılacağını ve geri dönmeyeceğini ancak geri dönmesinin imkansız da olmayacağını belirtti. Başarılı oyuncu dizide Maggie’nin hikayesinin sonuna gelindiğini ve bu noktada vedalaşmanın en doğru şey olduğunu ifade etti.

    Cohan ayrılıkla ilgili olarak “Bu sezon The Walking Dead’e geri dönmeden önce bunun üzerine düşünecek çok fazla zamanım oldu” dedi ve dizinin kendisi için önemini şu sözlerle ifade etti: “Bu dizinin, buradaki ailemin, burada geçen zamanımın ve bu rolün hayatıma etkisi paha biçilemez.”

    The Walking Dead 9. sezon bölümleriyle 7 Ekim’den itibaren AMC ekranlarına geri dönüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top