Hesabım
    ‘Insatiable’ın Yıldızları Diziye Sahip Çıktı

    Konusu yüzünden eleştiri yağmuruna tutulan ‘Insatiable’a oyuncularından destek geldi

    'Beden' temasını işleyiş tarzı yüzünden tartışma yaratan Netflix dizisi Insatiable’a oyuncuları sahip çıktı.

    Geçtiğimiz hafta prömiyer yapan Insatiable, kilolu olduğu gerekçesiyle zorbalığa maruz kalan ve ardından zayıflayarak çevresinden intikam almaya karar veren bir lise öğrencisini takip ediyor. Dizi, fragmanı yayınlandığı günden bu yana fat-shaming (kilolu insanları rencide ettiği) suçlamalarıyla karşı karşıya kalmıştı.

    Insatiable cephesinden bu eleştirilere yanıt geldi ve dizinin oyuncuları, olumsuz eleştirilere ve dizinin bitmesi için başlatılan sosyal medya kampanyasına karşılık dizinin yanında olduklarını açıkladı.

    Oyuncu kadrosundaki Alyssa Milano, "dizinin herkese göre olmadığını kabul ediyorum" dedi ve serinin insanları rencide etmeyi amaçlamadığını vurguladı. Milano sözlerine şöyle sürdürdü: “Dizi, fragmanda görünenden çok daha fazlası. Biz Patty karakterini kiloları nedeniyle rencide etmiyoruz. İronik olan şey, dizinin temalarından biri ‘insanları dış görünüşlerine göre değerlendirmeme’. Ancak insanlar tüm bir diziyi 1 dakika 28 saniyelik fragman üzerinden yargılıyorlar.”

    Dizinin başrolündeki Debby Ryan ise şu açıklamalarda bulundu: “Hepimizin olmayı arzuladığı ya da çabaladığı bir şey vardır. Samimi ve şeffaf olduğumuz sürece arzularımızı gerçekleştirebiliriz ve nasıl göründüğümüzün bir önemi olmadan işleri yoluna koyabiliriz. Benim diziden aldığım şey bu.”

    Insatiable ilk sezon bölümleriyle Netflix’te izleyici karşısına çıkıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top