Hesabım
    ‘Sen Anlat Karadeniz’ İddialı Geliyor

    'Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezon çekimleri başladı

    Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni sezon çekimlerine başladı. Dizinin ikinci sezon müzikleri için iddialı bir yeniliğe imza atıldı.

    Müzikleriyle gündem yaratan Sen Anlat Karadeniz’in ikinci sezonu için kemençe orkestrası kuruldu. Türkiye’de bir ilk olan kemençe orkestrası dizinin jenerik müziklerini yeniden yorumladı. Dizinin yapımcısı Osman Sınav “Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Müziğimiz Karadeniz’e armağan olsun” dedi. Dizinin özgün müzikleri ikinci sezonda da Ender Gündüzlü ve Metin Arıgül’ün imzasını taşıyacak.

    Sen Anlat Karadeniz geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz’e sığınan Nefes’le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir’in imkansız aşkını anlatıyor. Dizide başlıca rolleri Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman paylaşıyor.

    Sen Anlat Karadeniz’in çekimleri Karadeniz’de devam ediyor. Dizi yakında atv ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top