Hesabım
    ‘Stranger Things’in Esin Kaynağı Ortaya Çıktı

    Stranger Things’in 3. sezonu hangi filmden esinleniyor?

    Stranger Things’in 3. sezondaki esin kaynağı ortaya çıktı. Dizide Şef Jim Hopper karakterine hayat veren David Harbour, yeni sezonla ilgili bir kez daha konuştu.

    Hollywood Forever Cemetery’de düzenlenen sıradışı Stranger Things gösterimine katılan David Harbour, yeni sezonun 1985 yapımı komedi filmi Fletch'ten esinlendiğini açıkladı: “Duffer’lar her sezonda filmler konusunda çok spesifikler ve yeni sezonda kurcalayacağımız ve eğlenece çıkaracağımız filmlerden biri Flecth. Ki bu da Stranger Things’ten ve Spielberg evreninden, hele ki çok daha karanlık bir sezondan beklenmeyecek bir hareket.”

    Harbour buna ek olarak yeni sezonda tanışacağımız Starcourt Alışveriş Merkezi’nin aslında tanıtımda göründüğü kadar sevimli bir yer olmadığını ima etti ve “3. sezon başladığında Şef Jim Hopper’ı Starcourt’ta keyif çatarken görmeyi beklemeyin” dedi.

    Duffer'ların imzasıyla ekrana taşınan Stranger Things, üçüncü sezon oyuncu kadrosunda Winona RyderFinn WolfhardNoah SchnappMillie Bobby BrownCaleb McLaughlinGaten MatarazzoSadie SinkCara BuonoNatalia DyerJake BuseyJoe KeeryCharlie HeatonDacre MontgomeryCary Elwes ve Francesca Reale gibi isimlere yer veriyor.

    Stranger Things’in üçüncü sezonu 2019’un son çeyreğinde Netflix’te gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top