Hesabım
    'The Conners': Yapımcılar Roseanne Barr’ı Öldürmeye Karar Verdi

    ‘Roseanne’in nasıl devam edeceği belli oldu

    Roseanne’in devam dizisi The Conners ile ilgili yeni bir detay belli oldu. Başrollerden John Goodman, devam dizisinde Roseanne Conner karakterinin öldürüleceğini açıkladı.

    10 sezon boyunca ABC’de yayınlanan ve Conner ailesinin gündelik hayatını ele alan Roseanne, uzunca bir aranın ardından geçtiğimiz sezon ekrana geri dönmüş ve ABC’de izlenme rekorları kırmıştı. Dizi ilk bölümün hemen ardından ikinci sezon onayını almış olsa da başrol oyuncusu Roseanne Barr’ın sarfettiği ırkçı söylemler yüzünden dizi iptal edilmişti.

    Bu gelişmeler sonrasında Roseanne’in nasıl devam edeceğini başrollerden John Goodman açıkladı. Roseanne Barr’ın canlandırdığı karakterin senaristler tarafından öldürüleceğini söyleyen Goodman, dizinin böylece The Conners adıyla yola devam edeceğini ve ailenin diğer bireylerinin maceralarına odaklanacağını söyledi.

    Goodman, Roseanne'in iptal edilmesiyle ilgili duygularını şöyle ifade etti: “Kalbim kırıldı fakat ‘şov dünyası böyle bir şey, boşver’ diye düşündüm. Ancak yine de fazlasıyla depresif olduğum yaklaşık bir aylık bir süreç geçirdim” dedi.  

    Roseanne’in devam dizisi The Conners önümüzdeki Ekim’de ABC’de başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top