Hesabım
    ‘The Crown’ın Yeni Prens Philip'i Tobias Menzies’e İlk Bakış

    ‘The Crown’ın yeni Prens Philip’inden ilk fotoğraf geldi

    Yenilenen oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren The Crown, Tobias Menzies’in Prens Philip rolündeki ilk görselini paylaştı.

    The Crown’ın şimdiden ses getiren üçüncü sezon bölümleri, Netflix’te izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Uzun bir süredir bildiğimiz gibi kraliyet dizisi yeni sezonunda yepyeni bir oyuncu kadrosuna ev sahipliği yapacak. Yeni sezonda dizi zamanı ilerleyecek ve karakterlerin orta yaşlı hallerine tanık olacağız. Dizinin yaratıcısı Peter Morgan’ın en başta aldığı bir karar üzerine oyuncuları yaşlandırmak yerine kadro tamamen yenilenmişti.

    The Crown’ın üçüncü sezonunda Tobias Menzies’i Kraliçe II. Elizabeth’in kocası Prens Philip rolünde izleyeceğiz. İlk iki sezonda karakteri Matt Smith’in canlandırdığını hatırlatalım. Ayrıca Olivia Coleman’ı yeni Kraliçe Elizabeth; Helena Bonham Carter’ı Prenses Margaret; Ben Daniels’ı ise Prenses Margaret’ın kocası rollerinde göreceğimizi hatırlatalım.

    Peter Morgan’ın imzasını taşıyan The Crown, İkinci Dünya Savaşı’nın ardından Kraliçe II. Elizabeth’in hükümdarlığında Birleşik Krallık’ta yaşananları ekrana taşıyor. Dizinin ikinci sezonu Aralık başında Netflix’te prömiyer yapmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top