Hesabım
    'Jack Reacher' Romanları Ekrana Uyarlanıyor

    Jack Reacher beyazperdeden sonra ekrana taşınıyor

    Beyazperdede Tom Cruise’un hayat verdiği ünlü kahraman Jack Reacher bu kez ekrana taşınıyor. Jack Reacher dizisi, romanların yazarı Lee Child tarafından hayata geçiriliyor.

    Daha önce iki kez (Jack Reacher  ve Jack Reacher: Never Go Back) vizyona konuk olan Jack Reacher filmleri, romanların yazarı Lee Child’a göre okurları tatmin edemedi. Sürekli aynı şikayeti aldığını söyleyen Child, “Cruise’u çok küçük buldukları için filmleri sevmediğini söyleyen binlerce mektup aldım” dedi ve ekledi: “Reacher’ın cazibesi, çok fazla göz korkutucu olmasından geliyor. Hiçbir şey yapmasa da, odada yürümesi bile insanları biraz tedirgin eder. Tüm meziyetlerine rağmen Cruise bunu temsil edemedi gibi hissedildi. Bu yüzden okurlar en başından beri karşıydılar.”

    Dizinin başrolüne, romanlardaki karakterin fiziksel özellikleriyle daha çok bağdaşan bir oyuncuyu getireceklerini söyleyen Child, ayrıca ekranın beyazperdeye göre daha esnek olduğunu ve "a sınıfı" bir oyuncu bulmak zorunda kalmayacakları için mutlu olduklarını dile getirdi.

    İlk kez 1997’de okurla buluşan Jack Reacher toplamda 22 romanda boy gösterdi. Dizinin her sezonunun bir romandan uyarlanması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top