Hesabım
    ‘Chilling Adventures of Sabrina’ Mini Filmlerden Oluşacak!

    ‘Chilling Adventures of Sabrina’ uyarlamasının showrunner’ı ilk sezonla ilgili konuştu

    Merakla beklenen Chilling Adventures of Sabrina uyarlaması prodüksiyona devam ederken showrunner Roberto Aguirre-Sacasa’dan önemli bir açıklama geldi. Aguirre-Sacasa dizinin ilk sezonunun mini filmlerden oluşacağını söyledi.

    Netflix’te hazırlıkları süren Chilling Adventures of Sabrina, ilk sezonunda epizodik bir yapıda ilerleyecek ve mini filmlerden oluşacak. Hikayenin kahramanı Sabrina, her bölümde farklı türden bir maceranın içerisine atılacak. Aguirre-Sacasa’nın açıklamalarına bakılırsa her bölümün farklı bir filmden esinlenmesi muhtemel. Zira bunlardan birinin The Exorcist olduğunu duyurmuş durumda: “The Exorcist’i çok seviyorum. Favori filmlerimden biri. Dizide bu filme saygı duruşunda bulunuyoruz; ona benzeyen bir bölüm var."

    Chilling Adventures of Sabrina, yarı cadı yarı ölümlü bir genç olan Sabrina’nın maceralarını işliyor. Dizi, daha önce de ekrana taşınan bu büyüme öyküsünü, korku unsurlarıyla dolu karanlık bir üslupla ele alacak. Sabrina, güçlerini kullanmayı öğrenirken sevdiklerini korumak için dünyayı tehdit eden güçlere karşı zorlu bir savaş verecek.

    Chilling Adventures of Sabrina 26 Ekim’de Netflix’te başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top