Hesabım
    ‘The Witcher’ Uyarlamasının Başrolüne Henry Cavill Geldi

    Netflix’in ‘The Witcher’ uyarlamasında başrol Henry Cavill’in…

    Netflix imzalı The Witcher dizisinde başrole Henry Cavill getirildi. Cavill, çok satan fantastik roman serisinden uyarlanan dizide başkarakter Geralt’a hayat verecek.

    The Witcher dizisi, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin dünyaca ünlü roman serisinden uyarlanıyor. Kader ve aile gibi temalara dokunan epik dizi, kimsesiz bir canavar avcısı olan Geralt’ın maceralarına odaklanıyor. İnsanların kimi zaman yaratıklardan daha lanetli olduğu bu düzende Geralt tek başına hayatta kalmaya çalışır. Ne var ki güçlü bir büyücü ve tehlikeli bir sırra sahip genç bir prensesle karşılaştığında olağanüstü bir maceraya atılacaktır.

    Lauren Schmidt Hissrich’in ekrana taşıdığı The Witcher, yürütücü yapımcı kadrosunda Sean Daniel, Tomek Baginski ve Jarek Sawko gibi isimlerle ilerliyor. Sekiz romandan oluşan seri, ilk olarak oyun formatında piyasaya sürülmüş ve dünya çapında fırtınalar koparmıştı. Bu başarıyı çizgi roman serisi ve masa üstü oyunu takip etmişti. 

    Henry Cavill’in boy gösterdiği yapımlar arasında Mission Impossible - Fallout, Man of Steel, Batman v. Superman: Dawn of Justice ve Justice League gibi hit filmler var.

    Sekiz bölümden oluşan The Witcher’ın prömiyeri 2020 içerisinde yapılacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top