Hesabım
    'This Is Us' Türkiye Televizyonuna Uyarlanıyor!

    'This Is Us' uyarlaması Ekim'de FOX ekranlarında başlıyor

    Emmy ödüllü This Is Us dizisi Türkiye televizyonuna uyarlanıyor. MEDYAPIM’ın imzasıyla ekrana taşınan uyarlama, Ekim ayında FOX ekranlarında başlıyor.

    This Is Us uyarlamasının oyuncu kadrosunda Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, Elçin Afacan, İrem Sak, Alper Saldıran, Ali Seçkiner Alıcı ve Serkan Ercan gibi isimler boy gösterecek. Dizinin senaryosunu Deniz Madanoğlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda Merve Girgin var.

    Dizi konu olarak, aynı gün 35 yaşına basan ve her biri hayatının en önemli gününü yaşamak üzere olan dört insanı takip ediyor.

    Cem (Celil Nalçakan) ve çok sevdiği karısı Reyhan (Songül Öden) doğum günü kutlamaya hazırlanırken, Reyhan’ın doğum sancısı tutar. Çiftin, riskli doğuma rağmen bebeklerine kavuşacaklarına inancı tamdır ancak hayatın bambaşka planları vardır.

    Oyuncu olmanın hayallerini kuran Berk (Birkan Sokullu) iyi bir filmde oynama şansı yakalar ancak yapımcısından izin alamaz ve önünde önemli bir yol ayrımı vardır. Karısı ve çocuklarıyla huzur içinde yaşayan Mahur (Olgun Toker) bir süredir biyolojik babasını bulmaya çalışmaktadır ve doğum gününde bir haber alır. Çocukluğundan beri başı kilolarıyla dertte olan Beste (Elçin Afacan) ise otuz beşinci doğum gününde yeni bir karar alacaktır.

    This Is Us uyarlaması Ekim ayında FOX ekranlarında prömiyer yapmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top