Hesabım
    “Temel ile Dursun İstanbul’da” Dizi mi Oluyor?

    Reytingleriyle adından söz ettiren “Temel ile Dursun İstanbul’da” ekrana taşınabilir

    Başrolünde Wilma Elles’in yer aldığı komedi filmi Temel ile Dursun İstanbul’da, dizi formatında izleyici karşısına çıkabilir. Star TV’de izleyiciyle buluşan Temel ile Dursun İstanbul’da, her gösteriminde topladığı reytinglerle dikkat çekti ve diziye uyarlanma ihtimali ortaya çıktı.

    Star TV’de yayınlandığı günlerde birçok büyük projeyi geride bırakarak ilk 100 program arasında yer alan Temel ile Dursun İstanbul’da şimdiye dek ilk 10, 16, 41, 42. ve 56. sıralarda yer alarak dikkat çekti. Dizinin senaristi ve yönetmeni İhsan Taş olası bir uyarlama için hikaye anlamında bir sıkıntılarının olmadığını ve kadroyu da zenginleştirebileceklerini açıkladı. 

    2016’da vizyona giren Temel ile Dursun İstanbul’da, Dursun’un yalanlarına kanarak İstanbul’un yolunu tutan Temel’i takip ediyor. İstanbul’daki durumun hiç de Dursun’un anlattığı gibi olmadığını gören Temel, karısı Fadime’den korktuğu için geri dönemez ve komedi dolu bir maceraya atılır.

    Yönetmenliğini ve senaristliğini İhsan Taş'ın üstlendiği komedi filmin başrollerinde Wilma Elles'e Alay Cihan ve Tahsin Taşkın eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top