Hesabım
    ‘The Banker’s Wife’ Ekrana Uyarlanıyor; Rosamund Pike Başrolde!

    ‘The Banker’s Wife’ uyarlamasının başrolüne Rosamund Pike geldi

    Rosamund Pike aynı adlı romandan uyarlanan The Banker’s Wife dizisinin başrolünde yer alacak. Dizi, FX’in The Bridge uyarlamasına imzasını atan Meredith Stiehm tarafından hayata geçiriliyor.

    Cristina Alger imzalı The Banker’s Wife romanı, kocasının Alplerde geçirdiği bir uçak kazasının ardından kayıplara karışmasıyla harekete geçen bir kadını izliyor. Kocasının ardında bıraktığı eşyalar arasında gizemli bir müşteri listesi ve şifreli bir bilgisayarın olduğunu keşfeden kadın, ölümünün planlanmış olduğunu keşfeder ve artık kendi hayatı da tehlikededir. Bu süreçte bir gazetecinin de yardımıyla gerçeğin peşine düşecektir.

    The Banker’s Wife’ın yapımcıları arasında Homeland’den Lesli Linka Glatter ve Sherry Marsh var. Dizinin hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağı henüz kesinleşmiş değil.

    David Fincher imzalı Gone Girl'le ses getiren Rosamund Pike, filmdeki performansıyla Oscar’a aday gösterilmişti. Pike önümüzdeki dönemde yayınlanacak State of the Union dizisiyle birlikte ekranda ilk kez başrol olarak karşımıza çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top