Hesabım
    ‘His Dark Materials’ 2. Sezon Onayını Aldı

    Çok satan gençlik serisinden uyarlanan ‘His Dark Materials’a erken onay!

    BBC dizisi His Dark Materials henüz ilk sezon prodüksiyonu sürerken ikinci sezon onayını da almayı başardı. Başrollerde Dafne Keen ve James McAvoy’a yer veren dizi, Philip Pullman’ın aynı adlı roman serisinden uyarlanıyor.

    BBC’nin genel müdürü Tony Hall geçtiğimiz günlerde, iki His Dark Materials dizisi üzerinde çalıştıklarını ve her bölümün oldukça yüksek bir bütçeyle kotarıldığını açıkladı.

    Pullman’ın kaleme aldığı His Dark Materials serisi üç farklı romanı kapsıyor. Dizinin sekiz bölümden oluşan ilk sezonu, ilk kitap “The Golden Compass”ten uyarlanıyor. Sekiz bölümlük ikinci sezonun ise “The Subtle Knife’tan uyarlanması bekleniyor.

    His Dark Materials, BAFTA ödüllü Jack Thorne tarafından ekrana taşınıyor. Oscarlı yönetmen Tom Hooper ilk iki bölümde yönetmen koltuğuna geçerken oyuncu kadrosunda Lin-Manuel Miranda, Ruth Wilson, Clarke Peters, Ian Gelder, Will Keen, Ariyon Bakare, Georgina Campbell, Anne-Marie Duff, James Cosmo, Lucian Msamati, Geoff Bell ve Simon Manyonda gibi isimler var.

    BBC One ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizi, yapılmış en yüksek bütçeli İngiliz dizilerinden biri olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top