Hesabım
    ‘Westworld'ün 3. Sezon Kadrosuna Aaron Paul Eklendi!

    Aaron Paul, ‘Westworld’ün 3. sezonunda rol alacak

    HBO ekranlarında yayınlanan Westworld, 3. sezon kadrosuna Aaron Paul’u ekledi. Breaking Bad ile yıldızlaşan Paul’un dizide hangi karaktere hayat vereceği açıklanmazken oyuncunun ana rollerden birine getirilmesi bekleniyor.

    Breaking Bad’deki performansıyla üç kez Emmy ödülüne layık görülen Paul, yakın dönemde Hulu dizisi The Path’in başrolünde de boy göstermişti. Ünlü oyuncuyu önümüzdeki yıl Apple imzalı Are You Sleeping’in kadrosunda da izleyeceğiz.

    Yayınlandığı günden bu yana HBO’nun en hit yapımlarından birine dönüşen Westworld, aynı isimli filmden uyarlanıyor. 22 dalda Emmy ödülüne aday gösterilen ve bunlardan beşini kazanmayı başaran dizi, ikinci sezon prömiyerinde 2.1 milyon izleyiciyi ekrana çekmişti. Westworld’ün geçtiğimiz yıl, HBO’nun en çok izlenen dizisi olma unvanını kazandığını da ekleyelim.

    Jonathan Nolan ve Lisa Joy ikilisi tarafından ekrana taşınan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda J.J. Abrams, Richard J. Lewis, Roberto Patino, Athena Wickham ve Ben Stephenson görev yapıyor. 

    Paul son yıllarda beyazperdede Triple 9, Eye in the Sky, Long Way Down, Need for Speed ve Come Find Me gibi yapımlarda rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top