Hesabım
    ‘Chilling Adventures of Sabrina’dan Tüyler Ürperten Fragman!

    Netflix uyarlaması ‘Chilling Adventures of Sabrina’nın ilk fragmanı yayınlandı

    Netflix imzalı Chilling Adventures of Sabrina uyarlamasının ilk resmi fragmanı yayınlandı. Kiernan Shipka'nın ünlü cadı Sabrina olarak ilk kez karşımıza çıktığı fragman, karanlık atmosferiyle dikkat çekiyor. 

    Chilling Adventures of Sabrina adlı çizgi romandan uyarlanan dizi, Netflix platformunda izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. 90'lı yıllarda da ekrana taşınan hikaye, bu kez korku türünde izleyici karşısına çıkacak; ilk fragmandan anlaşıldığı gibi son derece karanlık bir atmosfere sahip olacak. 

    Dizi konu olarak, cadılık güçlerine sahip bir genç kız olan Sabrina'nın maceralarını işliyor. İki halasıyla birlikte yaşayan Sabrina sıradan bir Amerikan kasabasında, sıradan insanların arasında büyümüştür. Ancak zamanı geldiğinde cadılık güçleriyle tanışır ve bunları kullanmayı öğrenmek zorunda kalır. Sabrina bir yandan gerçek dünyaya ayak uydurmaya çalışırken diğer yandan sevdiklerini ve insanlığı tehdit eden doğaüstü güçlere karşı zorlu bir savaş verecektir.

    Riverdale'in yapımcıları tarafından ekrana taşınan Chilling Adventures of Sabrina’nın oyuncu kadrosunda Shipka’ya Lucy DavisMiranda OttoChance PerdomoMichelle GomezJaz SinclairRichard CoyleRoss Lynch ve Bronson Pinchot eşlik ediyor.

    Chilling Adventures of Sabrina’nın ilk sezonu 26 Ekim’de Netflix’te başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top