Hesabım
    ‘Çukur’ Rekor Kırarak Geri Döndü

    ‘Çukur’ 2. sezonuna zirvede başladı

    Show TV’nin hit dizisi Çukur, 2. sezonuna reyting rekoru kırarak başladı. Ay Yapım imzalı dizi, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle tüm reyting kategorilerinde ilk sıraya yerleşti.

    Sosyal medyada da zirveye yerleşen Çukur, ABC1 20+'da 11.18 izlenme oranı (rating), AB’de 10.63 izlenme oranı (rating), 25.98 izlenme payı (share), 26.82 izlenme payı (share), Total’de ise 8.68 izlenme oranı (rating), 23.18 izlenme payı (share) ile tüm kategorilerde birinci oldu.

    Çukur’un yeni sezonunun ilk bölümünde, “Büyük saldırıdan kimler kurtuldu?” sorusu cevaplandı. Karakuzuların ele geçirdiği Çukur’da Cumali’nin hapisten kaçmasıyla ve Yamaç ile bir araya gelmesiyle intikam çanları çalmaya başladı. Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede, Yamaç’la yüzleşen Cumali’nin sözleri asıl mücadelenin yeni başladığının sinyallerini verdi.

    Çukur'un oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Dilan Çiçek Deniz, Alperen Duymaz, Öner Erkan, Kubilay AkaPerihan Savaş, Ercan Kesal, Rıza Kocaoğlu, Erkan Avcı ve Berkay Ateş gibi isimler boy gösteriyor. 

    Çukur’un ikinci bölümü bölümü 24 Eylül Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top