Hesabım
    Kristen Bell'li 'Veronica Mars' Geri Dönüyor!

    Kült dizi 'Veronica Mars' yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkacak

    Geçtiğimiz ay gündem yaratan söylenti sonunda doğrulandı; Kristen BelllVeronica Mars'ın ekranlara geri döneceğini açıkladı. Hulu'dan sekiz bölümlük ilk sezon onayını alan Veronica Mars, 2019'un yaz aylarında ekranlarda olacak. 

    Yeni Veronica Mars'ın senaryo koltuğunda orijinal dizinin yaratıcısı Rob Thomas görev yapıyor. Dizide, Neptune kasabasında tatil yapan bir grup gencin öldürülmesi üzerine çocuklardan birinin babası, oğlunun katilini aramaya başlar ve Mars dedektiflik bürosunun yolunu tutar. Davayı araştırmaya karar veren Veronica sekiz bölüm sürecek bir gizemin içerisine atılır. 

    Orijinal Veronica Mars 2004-2007 yılları arasında, üç sezon boyunca ekranda kaldı. Dizi, Bell’in canlandırdığı Kaliforniyalı dedektif Veronica’nın maceralarını takip etti. Veronica Mars 2014’te beyazperde de izleyici karşısına çıkmıştı. 

    Kristen Bell dizide hem başrol hem de yürütücü yapımcı olarak yer alacak. Yapımcı kadrosunda Bell’e Rob Thomas, Diane Ruggiero-Wright ve Dan Etheridge eşlik edecek. Dizinin orijinal oyuncu kadrosunun yeni yapımda da boy göstermesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top