Hesabım
    ‘Doctor Who’nun 11. Sezon Fragmanı Yayınlandı

    Jodie Whittaker’lı ‘Doctor Who’nun 11. sezon fragmanı geldi

    BBC, hit bilim kurgu dizisi Doctor Who’nun 11. sezon fragmanını yayınladı. Jodie Whittaker’ın başrolde yer aldığı yeni sezon 7 Ekim’de başlayacak.

    Doctor Who’nun yeni sezonunda, dizi tarihinde bir ilke imza atılacak; Jodie Whittaker dizinin ilk kadın Zaman Lordu olarak izleyici karşısına çıkacak. Yeni sezon kadrosunda Whittaker’a Bradley Walsh, Tosin Cole ve Mandip Gill gibi yeni yüzler eşlik edecek. “The Woman Who Fell to Earth” adlı bölümle başlayan yeni sezon, 10 bölümden oluşacak.

    BBC’nin sevilen dizisi geçtiğimiz aylarda başrol, yan karakterler ve showrunner değişikliklerinin ardından bir radikal değişikliğe daha imza atarak logosunu değiştirmişti. Başrol Jodie Whittaker’ın siluetinin ve TARDIS’in göründüğü bir afişin üzerinde yer alan yeni logo "New Doctor, New Series, New Logo” başlığıyla paylaşılmıştı.

    Sydney Newman’ın yarattığı Doctor Who, senaryosunda Chris Chibnall'ın imzasını taşıyor. Dizinin yürütücü yapımcılığını Chibnall, Russell T. Davies, Julie Gardner, Steven Moffat, Phil Collinson, Piers Wenger, Beth Willis, Brian Minchin, Caroline Skinner ve Mal Young üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top