Hesabım
    ‘The Goldbergs’in 6. Sezonuna Freddy Krueger Konuk Olacak

    Kült karakter Freddy Krueger, ‘The Goldbergs’in 6. sezonunda yer alacak

    Korku antolojisi The Goldbergs, 6. sezonunda Freddy Krueger’a ev sahipliği yapacak. Efsanevi karakter, dizinin Cadılar Bayramı özel bölümünde boy gösterecek.

    The Goldbergs’in nostalji kokan bölümü ünlü filme gönderme niteliğinde “Nightmare on Elk Avenue” adını taşıyor. Bölüm, Elm Sokağı Kabusu (A Nightmare on Elm Street) filmini izledikten sonra kabuslar görmeye başlayan genç Adam’ı takip edecek. Krueger’a bir kez daha ikonik aktör Robert Englund hayat verecek.

    2013’ten bu yana ekranlarda olan The Goldbergs’in başlıca rollerinde Wendi McLendon-Covey, Jeff Garlin, Sean Giambrone, Troy Gentile, Hayley Orrantia, George Segal, AJ Michalka ve Sam Lerner yer alıyor. Patton Oswalt ise anlatıcı olarak karşımıza çıkıyor.

    The Goldbergs ile ilgili bir diğer önemli gelişme, dizinin yapımcıları tarafından geçtiğimiz aylarda anons edilmişti. 90’larda geçecek bir devam dizisinin müjdesini verilmiş; dizinin Marc Firek ve Adam F. Goldberg’in yazdığı hikayeden Marc Firek tarafından ekrana uyarlanacağı duyurulmuştu. William Penn Academy’de görev yapan popüler öğretmenlerin, öğrencileriyle olan eğlenceli maceralarını konu edinen dizi önümüzdeki yıl prömiyer yapacak.

    The Goldbergs’in 6. sezon bölümleri 26 Eylül’de başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top